Statistieken

Vandaag 29
Deze week 221
Deze maand
764
Sinds 10-2013 189526

Beëdigde vertaling van een verzekeringsbewijs


 

 

 

 

 

Beëdigde vertalingen van een verzekeringsbewijs
Wanneer u langere tijd in Rusland verblijft, kan de Russische overheid u vragen om een verzekeringsbewijs te overleggen. Meestal gaat het om een verzekeringsbewijs van uw zorgverzekeraar. De Russische overheid wil graag zeker weten dat wanneer u onverhoopt medische zorg nodig heeft tijdens uw verblijf, dat de kosten daarvan gedekt en terugvorderbaar zijn bij een verzekeringsmaatschappij. Uiteraard zijn er ook situaties denkbaar dat er om een verzekeringsbewijs van een ander type gevraagd wordt, zoals ongevallenverzekering, autoverzekering, opstalverzekering, rechtsbijstandverzekering, inboedelverzekering, overlijdensrisicoverzekering, etc.
Voor een gewone reis naar Rusland dient u bij de visumaanvraag een verzekeringsbewijsvan uw zorgverzekering te overleggen. Een standaard Engelstalig verzekeringsbewijs kunt u eenvoudig aanvragen bij uw zorgverzekering. Deze hoeft niet beëdigd vertaald te worden. het Russisch Consulaat accepteert deze gewoon in het Engels. Alleen in voorkomende gevallen, bij bijvoorbeeld een langer verblijf, kan er door overheid, bedrijf of andere instantie om een beëdigde vertaling van een verzekeringsbewijs gevraagd worden.

 

 

 

Voorbeeld van een verzekeringsbewijs.

 

 

Wat is een verzekeringsbewijs?
Een verzekeringsbewijs is dat gedeelte van de polis met de naam van de verzekerde persoon en de verzekering die afgesloten is. Ook staat de ingangsdatum, de duur en dekking van de afgesloten verzekering er op. Gegevens die voor derden niet van belang zijn zoals wat u voor u verzekering betaalt, staan over het algemeen niet op een verzekeringsbewijs. Van belang is vooral dat u verzekerd bent, waarvoor u verzekerd bent en dat u op dit moment verzekerd bent.

 

 

Wilt u een verzekeringsbewijs beëdigd laten vertalen? Ik heb ruime ervaring met het vertalen van verzekeringsbewijzen.
Neem direct contact met mij op via info@russischvertaalbureau-poesjkin.nl voor een vrijblijvende offerte.

 

 

 

 


Neem direct contact met ons op

Palladiostraat 86
3822VE Amersfoort

WhatsApp
06-23220503


info@russisch
vertaalbureau-poesjkin.nl